Behandlingar

Mina tjänsteområden

Må Bra Praktiken i Gävle erbjuder ett antal olika tjänster inom massage, zonterapi och liknande behandlingar för kroppsvård.

Förutsättningen för en välmående kropp är en balans mellan såväl fysisk träning och behandling som mentalt välmående. Det kan patienten märka genom att man med rätt muskelbehandling lättare öppnar upp för nå sitt känsloliv, då musklerna har en tendens till att blockera individens känslor. Man kan säga att ens kropp, tankar och känslor hör ihop. Genom ett tillvägagångssätt som tar hänsyn till samtliga moment som påverkar människan och med inledande behandlingssamtal kommer individen som helhet att må bättre.

Certifierad & Diplomerad Massageterapeut

Gun-Britt Karlsson

Certifierad diplomerad massageterapeut.
Läs gärna mer om mig.

Gunbritt-medium.jpg
Gun-Britt Karlsson
Certifierad diplomerad massageterapeut

Några kundomdömen

Jag frågade arbetskamrater om någon massör som vågade ta i och gå till botten med mina spända muskler. Det kan Gun-Britt, fick jag till svar och jag blev inte besviken efter första besöket för 14 år sedan. Hon kan även känna in och förstå när hon ska ta det lite lugnare då när jag är mer sårbar.

- Katarina

Några kundomdömen

Sedan 2015 har jag kontinuerligt gått till Må Bra Praktiken och fått välgörande behandlingar med framförallt klassisk massage, men även zonterapi, reiki och öronakupunktur. Dessa behandlingar har gjort väldigt mycket gott för mig, både kroppsligt och själsligt. De har löst upp spänningar och blockeringar, är avstressande och lugnade både i det korta och långa perspektivet, ger energier med långsiktig verkan samt får mig på ett strålande humör och fyller mig med kreativitet! Gun Britts erfarenhet, kompetens och goda personliga egenskaper gör att jag känner mig trygg under behandlingarna och att de hon rekommenderar är just vad jag behöver.

- Jonas

Några kundomdömen

Jag ser alltid fram mot att komma till Må Bra Praktiken och Gun-Britt Karlsson. Hon är alltid glad och trevlig. Och det blir alltid en trevlig stund hos henne. Gun-Britt är duktig på det hon gör. Har fått hjälp många gånger för ryggen. Hon masserar och knådar ner på djupet så det lossnar och känns bättre

- Kicki