Företagsmassage

Vad ska det vara bra för? Syfte och mål är en friskare arbetsplats.

Fler och fler företag får upp ögonen för massage på arbetsplatsen, inser att det är en lönsam investering för företaget. Sjukskrivningar på grund av ryggvärk, värkande armar, tennisarmbåge, musarm, huvudvärk, magproblem, stress, spända muskler med mera kan förebyggas, lindras och hjälpas med regelbunden massageterapeutisk behandling. En förbättring kan kännas redan efter första behandlingen.

Ni behöver givetvis inte ha besvär för att få massage, använd det för att stressa av och förebygga eventuella problem i framtiden.

Tiden är dyrbar, därför erbjuder jag mig att komma till er arbetsplats och utföra behandlingar. Varje behandling är anpassad efter individens behov. Genom att arbetara med både ett västerländsk och ett österländskt synsätt för att få kropp och själ i balans, kombinerar jag mina olika kunskaper som massage, stretching, zonterapi, öronakupunktur och samtal.

Allt som behövs är en lokal med närhet till vatten av hygieniska skäl. All nödvändig utrustning för behandlingarna, står jag för. Vill ni istället få behandling på min praktik, går det även bra.

Min förhoppning är att kunna hjälpa ert företag till en avstressad och friskare hälsa.

Massageterapi räknas som friskvård och är avdragsgill. Läs mer på länken nedan:

Skatteverket

Kontakta mig för offert eller referenser:

mabrapraktiken@gmail.com